1/36

  • Årets brudebilde, Norges Fotografforund 2020
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Gull, Norges Fotografforbund 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Bronse, Norges Fotografforbund 2017
    Eva Helene Storm Hanssen
Som bryllupsfotograf selv var jeg ikke i tvil om at det var Eva som måtte forevige dagen vår, og mannen var helt enig! Eva har lang erfaring, har en helt egen evne til å fange øyeblikk og leverer alltid kvalitet. Eva har en tidløs stil som gjør at bildene vil vare i alle år fremover. Hun er også alltid positiv, får alle til å slappe av foran kamera og gir alt av seg selv under hele bryllupsdagen.
Vi vil anbefale henne og Moment på det aller varmeste!

Michaela

Vi i Glennewedding mener at Eva fra Moment studio er Norges beste bryllupsfotograf! I alle bryllupene våre har hun klart å fange magiske øyeblikk i enhver situasjon, uansett lysforhold og i stilarten brudeparet ønsker. Eva fanger øyeblikk du kan drømme deg bort i resten av livet, og dette er grunnen til at vi i Glennewedding anbefaler Moment Studio på det sterkeste til alle våre brudepar!

Glennewedding

Kjempedyktige fotografer - og veldig trivelige! Eva fotograferte vårt bryllup og fikk med seg alle de spesielle øyeblikkene. Alltid riktig sted til riktig tid. Vi hadde god kjemi. De er så motiverte, positive og full av stå-på-vilje. Stilen er dokumentarisk, kunstnerisk og bildene forteller en vakker historie.

Rebecca & Arild

Webgalleri og visningstime

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Ved halv/heldagsfotografering leveres bildene i full størrelse og uten vannmerke. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk (inkludert i halv/heldagsfotografering).

Stolt medlem av blikkfangerne

Moment Studio er medlem av Blikkfangerne som er et nettverk bestående av noen av Norges beste bryllupsfotografer. Kriteriene for å bli medlem er høye og kun de beste i bransjen blir vurdert og tatt opp i dette nettverket.

 

Fra bloggen