Bryllupsalbum Bestill album

Du har fått bryllupsbildene dine – hva nå? I tillegg til å sende takkekort og lage bilder til veggen er et lekkert bryllupsalbum en investering du ikke vil angre på. Vi liker å se på albumet som et aldri så lite arvestykke som vil fortelle historien fra den store dagen deres for alltid! 

Bildene printes på et ekslusivt matt fotopapir og bindes til en håndlaget lekker bok. Albumet er laget slik at du knapt ser bretten i midten når albumet åpnes. Det gjør at bildene kan legges over hele siden.Du kan velge mellom en rekke ulike materialer på omslaget. Alt fra lin, fløyel, skinn og vegansk skinn i en rekke farger. Du velger selv om du vil ha bilde og/eller tekst på forsiden. Albumet i seg selv er et lite smykke som du gjerne kan ha liggende fremme.

Hvordan fungerer det?

Når du har bestemt deg for at vi skal lage bryllupsalbum for deg begynner vi med å lage et designforslag. Hvis du ønsker kan du lagre bildene du ønsker i albumet som favoritter i galleriet ditt. Hvis ikke foreslår vi gjerne! Du kan uansett komme med ønsker om endringer underveis. Når vi har laget designforslaget sender vi deg en link til en side hvor du kan bla i albumet. Det kan være du savner noen bilder, ønsker å ta bort noen eller ønsker å gjøre noen bilder større eller mindre. Da skriver du det bare rett inn i designforslaget vi har sendt deg så oppdaterer vi med nytt forslag. Når dette er godkjent sender vi det til produksjon. Ved bestilling betales 3000,- for designoppstart og deretter resten før albumet sendes til produksjon. Leveringstid er normalt 5-7 uker.

Priser bryllupsalbum

  • Album str. 25×25 cm 40 sider – 9000,-
  • Tillegg pr. ekstra oppslag (to sider) 300,-
  • Tekst og/eller bilde på forsiden 0,-
  • Rabatt på påfølgende identiske album 30%. Perfekt gave til foreldre!
  • Andre størrelser er tilgjengelig på forespørsel
Bla i galleriet under for å se ulike valgmuligheter!

1/13

Fløyel

Lin

Lin med struktur

 

Skinn

Vegansk skinn

 

Bilder fra Moment Studio og QT Albums