Om Moment Si hei!

Moment Studio har vært en anerkjent aktør innen fotobransjen en årrekke, og vi er stolte av å feire vårt 20-års jubileum i 2023. Siden oppstart har vi hatt som mål å levere solid håndverk med en tidløs estetikk. Med fagutdanning og lang erfaring har Moment Studio markert seg og vunnet en rekke priser. Vi benyttes også til juryeringsarbeid- og workshop- og foredragsholdere. Vi er stolte av å ha hjulpet utallige mennekser med å fange øyeblikkene i deres liv og vi ser frem til å fortsette å være en del av deres historie i fremtiden.

FOTOGRAF

Eva Helene Storm Hanssen

eva@moment.no

Eva er fotografen bak Moment Studio. Hun tok sitt svennebrev i 2000 og har drevet Moment Studio siden 2003. Eva er kjent for sin unike evne til å få frem det beste i de hun fotograferer. Hun elsker fortsatt å fotografere like mye nå som da hun startet i bransjen, og hun legger sin stolthet i å holde seg oppdatert og relevant i en bransje i stadig utvikling. Eva har blitt kåret til Årets fotograf i Norges Fotografforbund to ganger og har vunnet en rekke priser for sine bryllupsbilder. Eva er kjent for sitt smittende humør og entusiasme, og hun har en evne til å få de hun fotograferer til å føle seg komfortable foran kamera. Det vil aldri være kjedelig på fotografering med Eva og hun vil gå den ekstra milen for å levere et fantastisk resultat.

Skryt

 • Gull med krans, Norges Fotografforbund 2020
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Årets brudebilde, Norges Fotografforbund 2020
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Årets fotograf, Norges Fotografforbund 2005, 2007
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Gull, Norges Fotografforbund 2016
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Gull, Norges Fotografforbund 2015
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Årets bryllupsfotograf, Ditt Bryllup 2001, 2008, 2011
  Eva Helene Storm Hanssen

 

Fotoarkiv

Som medlem av Norges Fotografforbund har vi forpliktet oss til å ta vare på vårt arkiv i minst 10 år. Vi har imidlertid arkiv fra helt tilbake til 1995, da vi gikk under navnet Fotograf Tomaszewicz. Nåværende eier Eva Helene Storm Hanssen endret bedriftens navn til Moment Studio i 2004, og frem til 2015 holdt vi til i Kirkeveien 44. Som kunde kan du føle deg sikker på at dine bilder oppbevares trygt hos oss i lang tid, uansett hvor vi befinner oss.