Om oss Si hei!

På Moment Studio møter du glade fotografer med en brennende interesse for faget sitt. Vårt mål er å få frem det beste i menneskene vi fotograferer. Vi fanger øyeblikkene som får deg til å stråle, de flyktige glimtene som rommer et lite blikk eller hele historier, og som forsvinner like fort som de kom. Fotografene hos oss har fagutdanning og lang erfaring. De har vunnet flere priser for sine bilder, og benyttes også i juryeringsarbeid og som workshop- og foredragsholdere. 

FOTOGRAF

Eva Helene Storm Hansen

eva@moment.no

Eva gikk på fotolinja på Strømmen videregående skole, var lærling hos Michal Tomaszewicz og tok svennebrevet i 2000. Etter noen år i fast jobb, overtok hun Moment Studio og har drevet dette siden 2003. Hun har vunnet flere priser for sine bilder, og har blant annet blitt kåret til Årets fotograf både av Norges Fotografforbund og magasinet Ditt bryllup. Eva syns det er like gøy å fotografere nå som da hun begynte for 20 år siden. Hun fotograferer alltid med et smil om munnen, og med smittende entusiasme og humør.

Skryt

 • Årets håndverksbedrift, NHO Håndverk 2011
  Moment Studio
 • Årets fotograf, Oslo Fotograflaug 2017
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Årets fotograf, Norges Fotografforbund 2005, 2007
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Gull, Norges Fotografforbund 2016
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Gull, Norges Fotografforbund 2015
  Eva Helene Storm Hanssen
 • Årets bryllupsfotograf, Ditt Bryllup 2001, 2008, 2011
  Eva Helene Storm Hanssen

 

Fotoarkiv

Som medlem av Norges Fotografforbund har vi forpliktet oss til å ta vare på vårt arkiv i minst 10 år. Vi har imidlertid arkiv fra helt tilbake til 1995, da vi gikk under navnet Fotograf Tomaszewicz. Nåværende eier Eva Helene Storm Hanssen endret bedriftens navn til Moment Studio i 2004, og frem til 2015 holdt vi til i Kirkeveien 44. Som kunde kan du føle deg sikker på at dine bilder oppbevares trygt hos oss i lang tid, uansett hvor vi befinner oss.