Bildeprodukter Prisliste

Når du velger å få dine bildeprodukter laget hos oss, står vi for kvaliteten hele veien fra opptak til ferdig produkt. Som fotografer har vi tilgang til de beste leverandørene, og vi kan tilby produkter som du ikke får tak i andre steder. Det finnes mye spennende å velge mellom. Er du i tvil om hva du vil ha, så kommer vi gjerne med råd. Vi foreslår produkter ut fra hva som passer til de ulike bildene, kombinert med dine ønsker. På denne siden kan du se noe av det vi leverer. For kyndig veiledning og full oversikt over alt vi kan tilby, anbefaler vi at du besøker oss i vårt studio eller booker deg inn på en visningstime. Ved bestilling av bildeprodukter betales 50% på ved bestilling.

Bilder til veggen

Fotografier på veggen gir et personlig preg til hjemmet. Med vårt store utvalg har vi mange muligheter til å lage bildeprodukter som passer til akkurat deg og ditt hjem. Besøk gjerne vår Pinterest for inspirasjon, der har vi samlet eksempler på hvordan fotografier kan benyttes som en del av interiøret.

Bilder kan produseres på flere måter, som alle har sitt uttrykk. Du kan lese mer om de ulike alternativene under. Vi tilbyr også innramming og har et godt utvalg av rammer som passer til våre bilder. Det finnes mange muligheter når det gjelder størrelse og utførelse, og det kan være vanskelig å vite hva man bør velge. På visningstimen går vi nøye gjennom de ulike valgene og kommer med råd og tips

Er du usikker på hvilken størrelse som kan passe på veggen din hjemme? Et godt tips kan være å sette sammen flere A4-ark og feste det til veggen for å finne rett størrelse. Mange er redde for at bilder skal bli for store, men vi ser heller ofte at de blir for små og forsvinner litt på veggen.

  • Fotopapir – Vi bruker høykvalitets fotopapir med en halvblank overflate. Dette er det du skal velge dersom du ønsker å ha bildet i glass og ramme. Vi anbefaler å velge refleksfritt glass til dette produktet, for å unngå refleksjoner.
  • Struktur – Bildet monteres på kartong og lamineres med en matt overflate med litt struktur. Bildet må rammes inn, og det skal ikke brukes glass i rammen. Dette gir en fin dybde til bildet, og laminatet beskytter mot støv og UV-stråling.
  • Lerret – Bildet lages på lerret. Inkludert i prisen er også montering på en dyp blindramme slik at bildet er klart til å henges opp på veggen.
  • Bildeplate – Bildeplater er et kvalitetsprodukt i stilren design som setter fotografiet i fokus. Bildene lamineres og monteres på en plate, som henges rett på veggen. Disse egner seg godt som større bilder alene, eller flere plassert sammen som en modul på veggen

Album

Ofte blir det flere bilder etter en fotografering enn man ønsker å henge på veggen. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å lage et album. Slik får du samlet de gode bildene fra opptaket på ett sted og i et produkt som ser flott ut. Og så er det jo ofte en hyggeligere opplevelse å bla i et fysisk album enn å se bilder på en skjerm.

Mange velger å bestille album med bilder fra bryllupsdagen. Et bryllupsalbum er et arvestykke som forteller historien om deres store dag. På denne måten kan minnene fra hele dagen bevares lett tilgjengelig, og være til glede i lang tid framover. De er også fine gaver til foreldre og andre som står dere nær. Våre bryllupsalbum lages på fotopapir av like høy kvalitet som bilder som henges på veggen.

Coffee table book – På engelsk kalles ofte disse albumene for coffee table books. Dette er fordi albumene er av en størrelse og utførelse som gjør at de blir et smykke i interiøret som kan ligge fremme i stuen.

Takkekort

Vi tilbyr ulike typer takkekort, fra enkle takkekort i mapper til trykte kort med personlig design. Våre trykte takkekort designes ut fra dine behov, etter hva som passer til bildene, hvor mange bilder du ønsker, om det skal være med tekst og lignende.

Vi kan også lage andre trykksaker som invitasjoner til dåp og bryllup, og bordkort. Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon om hva vi kan levere.

Julekort

Våre julekort kan lages både som postkort og som doble kort med bilder på både ut- og innsiden. Husk at du må komme på fotografering i god tid før jul for å rekke å få julekortene ferdig i tide. I denne perioden har vi det travelt og vi kan bli fullbooket de siste ukene.

Fra bloggen