Julekort 2019

Hohoho! Julen er her snart og vi er i full julemodus her på Moment Studio. Nå er det høyt tempo både i studio og i produksjonen. Vi gleder oss over alle fine julegaver vi får lage. Når du har så mange fine bilder er det også koselig å dele de med familie og venner i et julekort. Vi har i år flere nye spennende design å velge mellom. Her finner du farger for en hver smak og ikke minst farger som passer til våre bilder. Du kan ha ett, to eller tre bilder på forsiden og ett stort bilde på innsiden. Du velger selv om du vil ha tekst på innsiden eller ikke.

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal skrive på julekortet? Vi hjelper deg gjerne!

–Det aller hyggeligste er kanskje å skrive en personlig hilsen. Hva med en liten oppsummering av av årets høydepunkter og ønsker for året som kommer? Ellers så foreslår vi noen ferdige tekster som du ser under her.

–God jul og alt det beste for det nye året!

–Julen den er her, med lys og glitrende trær. Tid for glede, tid for latter, tid for snille barn og spennende pakker. Tid for liten og og for stor, for nissefar og nissemor.

–Må julen bli fin og gi ro i sinnet. La alle problemer bli små og forsvinne. La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til de og dine!

–Endelig er julen her! Jeg gleder meg til pakker, klemmer, smil og sang. Kanskje jeg får leke i snøen og møte nissen for første gang? Måtte du i julen barnet i deg finne. Med ønsker om det beste året noensinne!

–En varm julehilsen og et godt nyttår ønskes til deg og dine.

–Julehilsen fra – juleklemmer fra

–Eller hva med å bruke et dikt eller en tekst fra en julesang du liker?

19-5 beige
19-2 sjøgrønn
19-2 lilla
19-3 grønn
19-3 lilla
19-3 lys grønn
19-4 lilla rød
19-4 rosa
19-4 blågrønn
19-1 lilla
19-1 sjøgrønn