Bryllupsåret 2020 | Årskavalkade

For et rart år det ble! I 2020 var det 20 år siden jeg fotograferte mine første bryllup. Jeg hadde derfor gledet meg ekstra til rekordmange bryllup og jubileumsåret 2020. Jeg så også frem til bryllupskonferansen Way Up North i København og bryllupsfotografering i Italia. Året begynte helt normalt med noen fine vinterbryllup. Så kom lockdown og alle vårens bryllup ble utsatt – noen til senere på året og andre til 2021 og 2022. Flere valgte å gjennomføre bryllupet, men endret det til litt mindre bryllup med bare de aller nærmeste. Det blir nok mange vennefester når vi igjen kan klemme, danse tett og feire som vi er vant med!

Kjærligheten ble ikke avlyst!

Etterhvert som sommeren gikk ble kalenderen igjen fylt opp og jeg endte med å fotografere 23 (!) bryllup gjennom året. Det hadde jeg ikke trodd da alt stengte i mars. En periode i sommer føltes alt veldig normalt og det ble holdt store bryllup med fest til langt på natt. Nå i etterkant er det nesten rart å tenke på hvor normalt alt var en periode. Her i Oslo har vi hatt de strengeste tiltakene og utover høsten ble det sjenkestopp og nye begrensninger. Så strenge at brudepar som giftet seg på Rådhuset måtte møte helt alene til vielse. Nå krysser jeg fingrene for at restriksjonene og vaksinasjonen hjelper og vi går en normal sommer i møte. Jeg er hvertfall veldig klar for en sommer full av bryllup!

Tusen takk for tilliten til mine brudepar. Dere er best 💛