Bryllupsbilder fra Oslo Rådhus

Hvis du har funnet frem til denne siden betyr det kanskje at du skal gifte deg på Oslo Rådhus?

Å gifte seg på Oslo Rådhus er en helt spesiell opplevelse. Det passer både for deg som planlegger et lite intimt bryllup en hverdag og for deg som planlegger et stort bryllup.

Selv om du ikke synes Rådhuset er Oslos mest imponerende bygning sett fra utsiden, vil du bli overrasket når du først går inn og ser hvor vakkert det er på innsiden. Det gir et unikt bakteppe for bryllupsbilder som varer livet ut!

Moment Studio kjenner stedet godt og som kan tilpasse oss de ulike lysforholdene som kan oppstå. Vi har lang erfaring med å fotografere på Rådhuset og vet nøyaktig hva som fungerer, uansett tid på året eller tidspunkt på dagen. Vi vet hvordan vi skal utnytte det vakre lyset, og hvordan vi kan skape unike og personlige bilder som vil vare livet ut. Vår erfaring med Rådhuset gjør også at vi vet om mange perler i nærheten, som kan gi fantastiske bakgrunner for bryllupsbildene dine. Vi får deg og din partner til å føle deg komfortable og avslappet foran kameraet, slik at dere kan være trygge på å få naturlige bryllupsbilder med ekte følelser.

Ta en titt på bryllupsbildene under her så ser du hvilke muligheter som finnes. Liker du det du ser? Ta kontakt så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

Send forespørsel