1/23

Bedriftsfoto Bestill fotograf

Vi har gode avtaler for fotografering av ansatte i bedrifter. Dere kan komme til oss i vårt studio, eller vi kommer til dere. Dersom det er mange som skal fotograferes på en gang, kan det være best at vi kommer til bedriften, slik at de ansatte slipper å reise. Da kan vi enten rigge til et studio med nøytral bakgrunn, eller vi bruker omgivelsene, ute eller inne. Vi tilpasser bildene til bedriftens profil og ut fra hvordan de skal presenteres, og kommer gjerne med anbefalinger. Vi tilbyr også fast avtale med bedrifter som gjør at fotografering av nye ansatte foretas til en lavere pris. I tillegg til ansattportretter, kan vi ta miljøbilder til nettsider eller trykksaker.

Moment Studio fotograferer portrettbilder av alle våre ansatte i tillegg til at de tar pressebilder av våre ledere. Vi har brukt Moment Studio i flere år og er godt fornøyd med kvaliteten og servicen vi får. Fotografene er alltid blide og imøtekommende. De tilbakemeldingene vi har fått fra våre ansatte er at fotografene er proffe og behagelige.

NHO

Vi er svært fornøyde med å ha valgt Moment Studio som oppdragsgiver til å ta våre ansattbilder. Fotografen var både positiv og profesjonell, og klarte å gjøre oss avslappet foran kamera, noe som nesten må sees på som en kunst. Vi fikk bildene raskt levert, og hele prosessen har vært en positiv opplevelse. Vi kan anbefale Moment Studio!

Drivkraft Norge

Vi har brukt Moment Studio til å ta pressebilder av ledelsen og de av våre ansatte som er talspersoner i media. Vi er godt fornøyd med bildene, og fotografen var dyktig, kreativ, behagelig og effektiv.

Språkrådet

Fra bloggen