1/28

Nyfødt Bestill time

I våre nyfødtbilder bruker vi få rekvisitter, noe som skaper et enkelt og rent uttrykk med barnet i fokus. Nyfødtfotografering bør gjøres i løpet av de første 14 dagene, da er det lettere å få barnet til å sove og slappe av. Vi anbefaler at begge foreldrene blir med på fotograferingen, det blir ofte fint med bilder der barnet har foreldrenes hender eller en skulder å ligge på. For barnets trivsel holdes studioet godt og varmt, men husk at det kan bli litt varmt for voksne så kle deg gjerne lett. Vi setter av inntil tre timer, og legger inn pauser for amming og stelling. Ta gjerne med noe å spise til deg selv, ettersom opptaket kan ta litt tid. Søsken kan også være med på fotograferingen. Da er det best at vi tar søskenbildene først, og at den nyfødte fotograferes alene når eldre søsken er levert i barnehagen. På den måten får vi full ro til å fotografere den lille. Nyfødtfotografering bør bestilles så snart barnet har kommet. Husk at vi også har pakkepris for gravid- og nyfødtfoto. Fotograferingen inkluderer webgalleri med lavoppløselige bildefiler. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i etterkant.

Nyfødtfoto 2500,- Se komplett prisliste her

  • Bronse, Norges Fotografforbund 2020
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Årets familiebilde, Norges Fotografforbund 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Årets familiebilde, Norges Fotografforbund 2012
    Eva Helene Storm Hanssen
Moment fanger små magiske øyeblikk og gir oss fantastisk levende bilder. Gang etter gang.

Guro

Det har hendt jeg har tenkt at: "Er det noe poeng i å bruke penger på fotograf nå, da?" Og ja – det er det! Etter å ha brukt Moment til bryllup, nyfødt-bilder, søskenbilder, familiebilder og nå sist konfirmasjonsbilder er det bare å innse at dette er en investering for fremtiden...

Siv

Webgalleri og visningstime


Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Fra bloggen