1/32

Konfirmant Bestill time

Moment Studio tilbyr spennende ungdomsportretter i forbindelse med konfirmasjonstiden. De fleste velger å ha på seg antrekket fra konfirmasjonsdagen, men vi anbefaler også å ta med et mer hverdagslig antrekk som kan brukes for å ta noen uformelle og tøffe portretter. Fotograferingen gjør vi gjerne både inne i studio og utendørs i omgivelser i nærheten. Konfirmasjonstiden er også en fin anledning til å samle familien og ta familie/søskenbilder.

Konfirmasjonsfotografering 2000,- se komplett prisliste her

 

  • Bronse, Oslo Fotograflaug 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Sølv, Norges Fotografforbund 2007
    Eva Helene Storm Hanssen
Da kollegaen min begynte å grine da jeg viste fram bildene av MIN konfirmant – da skjønte jeg at Moment hadde levert ekstremt bra – nok engang!

Siv

For oss var det helt naturlig å velge Moment Studio til å fotografere konfirmanten Agnes, fordi de har tatt masse gode bilder av henne ved flere anledninger helt fra hun var baby og alltid klarer å fange personen som fotograferes på en veldig god måte!

Kjerstin

Moment fanger små magiske øyeblikk og gir oss fantastisk levende bilder. Gang etter gang.

Guro

Webgalleri og visningstime

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Fra bloggen