1/26

Familie Bestill time

Vi liker å tenke på familiebilder som en investering. For hvor ofte er vel hele familien samlet på ett bilde? Enten det er besteforeldre med barn og barnebarn, søskenflokken, kjernefamilien, storfamilien eller bare dere to, er et familiefotografi et minne for livet. Vi anbefaler at alle kler seg slik at antrekkene harmonerer. Unngå klær med mønster, og velg gjerne lignende fargetoner. Da er det dere som kommer i fokus, og ikke klærne. Fotograferingen inkluderer webgalleri med lavoppløselige bildefiler. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i etterkant.

Familiefoto 2000,- Se komplett prisliste her

  • Bronse, Norges Fotografforbund 2020
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Gull, Norges Fotografforbund 2015
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Bronse, Oslo Fotograflaug 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
Moment fanger små magiske øyeblikk og gir oss fantastisk levende bilder. Gang etter gang.

Guro

Intimt og moderne studio. Det er satt av god tid slik at det blir en behagelig fotografering. Kjemien mellom barnet og fotografen kommer tydelig frem i bildene som er levende, uttrykksfulle og varierte. Så mange fine bilder at det blir vanskelig velge!

Ida

Det har hendt jeg har tenkt at: "Er det noe poeng i å bruke penger på fotograf nå, da?" Og ja – det er det! Etter å ha brukt Moment til bryllup, nyfødt-bilder, søskenbilder, familiebilder og nå sist konfirmasjonsbilder er det bare å innse at dette er en investering for fremtiden...

Siv

Webgalleri og visningstime

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Fra bloggen