1/18

Barn på location Bestill time

Fotografering av barn utendørs kan ofte gi mer levende og naturlige bilder. Her kan barnet utforske, leke og være seg selv. Vi fotograferer på barnas premisser og fanger øyeblikkene som oppstår underveis. Det er mange egnede locations for utendørsfotografering i nærheten av studioet. Vi kjenner også til andre spennende steder og kommer gjerne med forslag. For fotografering utenfor nærområdet rundt studioet kommer et tillegg på 1000,– Fotograferingen inkluderer webgalleri med lavoppløselige bildefiler. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i etterkant.

Barnefoto 2000,- Se komplett prisliste her

  • Bronse, Oslo Fotograflaug 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Hederlig omtale, Oslo Fotograflaug 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Gull, Norges Fotografforbund 2015
    Eva Helene Storm Hanssen
Moment fanger små magiske øyeblikk og gir oss fantastisk levende bilder. Gang etter gang.

Guro

Intimt og moderne studio. Det er satt av god tid slik at det blir en behagelig fotografering. Kjemien mellom barnet og fotografen kommer tydelig frem i bildene som er levende, uttrykksfulle og varierte. Så mange fine bilder at det blir vanskelig velge!

Ida

Det har hendt jeg har tenkt at: "Er det noe poeng i å bruke penger på fotograf nå, da?" Og ja – det er det! Etter å ha brukt Moment til bryllup, nyfødt-bilder, søskenbilder, familiebilder og nå sist konfirmasjonsbilder er det bare å innse at dette er en investering for fremtiden...

Siv

Webgalleri og visningstime

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Fra bloggen