Oslo elopement | Svenska Margaretakyrkan

Anders og Elisabeth tok turen fra Sverige til Oslo for å gifte seg. Tilstede under vielsen var kun prest, kirketjener og organist. -Og fotografene da såklart! Det var en vakker og rørende vielse i Svenska Kyrkan. Svenske vielser er litt annerledes enn de norske vielsene. Vi er vant med at brudeparet sitter på hver sin stol et stykke fra hverandre frem til etter ekteskapsinngåelsen, men her fikk brudeparet stå fremfor presten hele tiden og kunne holde hverandre trygt i hånden.

Etter vielsen tok vi med brudeparet til området rundt Damstredet. Det ligger kun en kort spasertur unna kirken. Brudeparet hadde aldri vært der før så det var litt ekstra stas for oss å vise frem en av Oslos vakreste områder. Fargene der passet perfekt til røde blomstene og skoene til Elisabeth.

Elopement – er et engelsk uttrykk som brukes om bryllup der brudeparet velger å reise bort for å gifte seg. Et slikt bryllup legges gjerne til utlandet og de som skal gifte seg reiser gjerne alene og uten å informere venner og familie på forhånd.