1/33

Barn i studio Bestill time

Vi har lang erfaring med fotografering av barn i alle aldre og har våre triks for å få dem til å trives i studio. Det er viktig å finne en tid på dagen der barnet som regel er uthvilt og opplagt, det gir et godt utgangspunkt for en vellykket fotografering. Ta gjerne med et par forskjellige skift. Fotograferingen inkluderer webgalleri med lavoppløselige bildefiler. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i etterkant.

Barnefoto 2000,- Se komplett prisliste her

  • Bronse, Oslo Fotograflaug 2016
    Eva Helene Storm Hanssen
  • Antatt, Norges Fotografforbund 2017
    Elisabeth Wathne
  • Hederlig omtale, Norges Fotografforbund 2016
    Elisabeth Wathne
Moment fanger små magiske øyeblikk og gir oss fantastisk levende bilder. Gang etter gang.

Guro

Vi er strålende fornøyd med valget av Moment og fotograf Elisabeth til å ta gravid og nyfødt foto av oss og de små.
Alt fra første kontakt følte vi oss ivaretatt og begge fotograferingene i studio var både profesjonelle, kreative og morsomme. Bildene ble fantastiske og vi gleder oss til å komme tilbake for å ta flere bilder av barna etterhvert.

Ingrid, tvillingmamma

Intimt og moderne studio. Det er satt av god tid slik at det blir en behagelig fotografering. Kjemien mellom barnet og fotografen kommer tydelig frem i bildene som er levende, uttrykksfulle og varierte. Så mange fine bilder at det blir vanskelig velge!

Ida

Det har hendt jeg har tenkt at: "Er det noe poeng i å bruke penger på fotograf nå, da?" Og ja – det er det! Etter å ha brukt Moment til bryllup, nyfødt-bilder, søskenbilder, familiebilder og nå sist konfirmasjonsbilder er det bare å innse at dette er en investering for fremtiden...

Siv

Webgalleri og visningstime

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene i farger og sort/hvitt. Disse er vannmerket med vår logo og fungerer som skisser for å velge hvilke bilder du ønsker. Når du har fått sett på dem i ro og fred hjemme, kommer du til oss på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Fra bloggen