BARNEFOTO

NYFØDTFOTO 2.500,-*
Vi setter av ekstra god tid til fotografering av nyfødte. Det er tid til å ta pauser og amme. Vi får en rolig og fin stemning i studio, og lar gjerne den lille sove seg gjennom fotograferingen. Det er hyggelig om begge foreldrene blir med på denne fotograferingen. En skulder, eller en god arm å ligge på, kan være fint på bildet. Vi anbefaler å gjøre fotograferingen før barnet er 14 dager. Vi har rikelig med tepper som barnet kan ligge på, men det er ekstra hyggelig med det som er deres eget. Kanskje noen har strikket noe fint til dere eller dere har noe fra dere selv var små. Vi bruker ikke så mye rekvisitter i bildene våre, men hvis du har noe du ønsker å bruke må du gjerne ta det med.

BABYFOTO 2.000,-*
Vi på Moment elsker å fotografere små babyer. Babytiden er så spesiell og går så fort, derfor synes vi det er ekstra fint med noen skjønne bilder fra både de første ukene og månedene. Vi holder det godt og varmt i studio så den lille skal ha det godt. I tillegg til å fotografere alle de søte ansiktsuttrykkene passer vi også på å forevige små hender og føtter. Ta gjerne med egne pledd og tepper som barnet kan få ligge på. Vi har pledd og puter her, men det er ekstra koselig når det er ens eget babyteppe.

BARNEFOTO 2.000,-*
Vi har god erfaring med fotografering av barn i alle aldre og har våre triks for å få barna til å trives i studio. Det er viktig å finne en tid på dagen der barnet som regel er uthvilt og opplagt. Det gir et godt utgangspunkt for en vellykket fotografering. Ta gjerne med et par forskjellige skift.

FAMILIE- OG SØSKENFOTO 2.000,-*
I hverdagen er det som regel mor eller far som tar bildene. Benytt gjerne anledningen til å få noen fine familiebilder også. Vi liker å tenke på hvor stor verdi slike bilder har også for barna etterhvert som de vokser til. Når dere er flere på ett bilde er det viktig at antrekkene harmonerer med hverandre, slik at det er dere som kommer i fokus. Unngå klær med stort mønster eller skrift(logoer) på. Det enkleste er som regel det beste.

FOTOGRAFERING PÅ LOCATION, 1.000,- i tillegg.
Selv om vi har studio på Majorstua er vi ofte på location og fotograferer. Vi vet om mange steder egnet for fotografering og foreslår gjerne et sted fotograferingen kan gjøres enten du ønsker skog, vann eller noe urbant. Vi kan også komme hjem til deg og fotografere der dere bor.

FOTOGRAFERING PÅ LØRDAG tillegg 700,-

*WEBGALLERI MED LAVOPPLØSELIGE BILDER
Etter alle våre fotograferinger vil du få tilsendt et webgalleri med de beste bildene lavoppløselige og vannmerket i farger og sorthvitt, som man lett kan dele videre med venner og familie, og på ulike sosiale medier. Disse bildene er skisser for å velge hva man ønsker å få laget. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og varierte muligheter for bilder som skal henge på veggen. Vi hjelper gjerne til med innramming. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk. Vi tilbyr ulike pakker med digitale filer, se prislisten vår.

VISNINGSTIME
Inkludert i alle våre fotogaferinger er også en visningstime. Den har vi i etterkant av fotograferingen etter dere selv har hatt mulighet til å se på bildene i ro og fred hjemme. På visningstimen viser vi deg alle bildene i full størrelse og ulike måter å lage bildene på og vi kan gi deg tips og veiledning. Les mer om forstørrelser, takkekort, album og digitale filer under menyen priser her på moment.no.

GAVEKORT
Gavekort på fotografering er en kjempeflott gave. Hva med å gi bort en fotografering i dåpsgave? Vi kan skreddersy et gavekort som passer den du skal gi det til.

MOMENT PRISLISTE